loader image

IZRADA SAJTOVA ZA FITNES CENTRE I TERETANE

IZRADA SAJTOVA ZA FITNES CENTRE I TERETANE

Vaš Digitalni Partner

VIERI WEB STUDIO

Sajtovi Za Fitnes Centre i Teretane

Sajtovi ZaFitnes Centre i Teretane

Vieri Web Studio je agencija za izradu web sajtova i digitalni marketing specijalizovana za izradu sajtova za fitnes centre, teretane i sve ostale sportske centre i programe namenjene rekreaciji.

Nudimo kompletnu uslugu za sve fitnes centre kako bi se istakli na internetu i predstavili se u najboljem svetlu – počev od izrade web sajta za vaš fitnes centar ili teretanu, preko SEO optimizacije sajtova, održavanja sajtova, do najrazličitijih usluga iz oblasti digitalnog marketinga.

Sajtovi Za Sve Platforme

Naši sajtovi su responzivni i prilagođavaju se svim tipovima ekrana, tako da izgledaju lepo na svim uređajima – na računaru, laptopu, tabletu, ili bilo kojem telefonu današnjice!

Dizajn i Podrška

KAKO POMAŽEMO FITNES CENTRIMA I TERETANAMA

WordPress CMS

Gradimo sajtove u poslednjoj verziji WordPress-a, sistema koji vam omogućava fleksibilnost i priliku da i sami menjate sadržaj sajta i dodajete nov sadržaj.

Neograničene Revizije

U toku procesa izrade sajta nudimo neograničen broj revizija – konsultacija sa vama u vezi dizajna u etapama, kako sajt napreduje, sve dok niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom.

Društvene Mreže

Znamo koliko su društvene mreže važne za fitnes centre i teretane, zato vaš sajt povezujemo sa vašim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

l

Kontakt Forma

Omogućavamo da vas posetioci lakše kontaktiraju putem kontakt forme na sajtu, a poruke dobijate direktno na vašu email adresu.

Slike i Video

Pomažemo u obradi vaših fotografija i video snimaka koje dodajemo na sajt, jer želimo da na posetioce ostavimo što bolji utisak o vašem fitnes centru.

Hosting

Vaš sajt postavljamo na hosting jednog od najboljih svetskih operatera, kako bi bio uvek dostupan i funkcionisao bez poteškoća.

Održavanje Sajta

Nudimo uslugu održavanja vašeg sajta i brinemo o redovnom softverskom i bezbednosnom ažuriranju.

s

Tehnička Podrška

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom ili bilo kojim funkcijama, u sklopu paketa podrške naš tim će rešiti svaki problem u najkraćem roku.

Poručite Izradu Web Sajta

Poručite IzraduWeb Sajta

Ako želite kvalitetan, pouzdan, moderan, responzivan sajt za vaš fitnes centar ili teretanu, popunite kontakt formu ispod i zatražite ponudu.


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?