loader image

IZRADA SAJTOVA ZA KAFIĆE I RESTORANE

Vaš Digitalni Partner

VIERI WEB STUDIO

kafa

Sajtovi Za Kafiće i Restorane

Sajtovi ZaKafiće i Restorane

Vieri Web Studio je agencija za izradu web sajtova i digitalni marketing specijalizovana za izradu sajtova za kafiće, picerije, restorane, noćne klubove, i sve ostale ugostiteljske objekte.

Mi znamo kako jedan sajt kafića ili restorana treba da izgleda u modernom svetu, gde je imidž – sve.

Zato nudimo kompletnu uslugu za sve ugostitelje kako bi se istakli na internetu i predstavili se u najboljem svetlu – počev od izrade web sajta za vaš kafić ili restoran, preko SEO optimizacije sajtova, održavanja sajtova, do najrazličitijih usluga iz oblasti digitalnog marketinga.

Vieri Web Studio - Picerija Happy Corner

Sajtovi Za Sve Platforme

Naši sajtovi su responzivni i prilagođavaju se svim tipovima ekrana, tako da izgledaju lepo na svim uređajima – na računaru, laptopu, tabletu, ili bilo kojem telefonu današnjice!

Dizajn i Podrška

KAKO POMAŽEMO KAFIĆIMA I RESTORANIMA

WordPress CMS

Gradimo sajtove u poslednjoj verziji WordPress-a, sistema koji vam omogućava fleksibilnost i priliku da i sami menjate sadržaj sajta i dodajete nov sadržaj.

Neograničene Revizije

U toku procesa izrade sajta nudimo neograničen broj revizija – konsultacija sa vama u vezi dizajna u etapama, kako sajt napreduje, sve dok niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom.

Društvene Mreže

Znamo koliko su društvene mreže važne za ugostitelje, zato vaš sajt povezujemo sa vašim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

l

Kontakt Forma

Omogućavamo da vas posetioci lakše kontaktiraju putem kontakt forme na sajtu, a poruke dobijate direktno na vašu email adresu.

Slike i Video

Pomažemo u obradi vaših fotografija i video snimaka koje dodajemo na sajt, jer želimo da na posetioce ostavimo što bolji utisak o vašem kafiću ili restoranu.

Hosting

Vaš sajt postavljamo na hosting jednog od najboljih svetskih operatera, kako bi bio uvek dostupan i funkcionisao bez poteškoća.

Održavanje Sajta

Nudimo uslugu održavanja vašeg sajta i brinemo o redovnom softverskom i bezbednosnom ažuriranju.

s

Tehnička Podrška

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom ili bilo kojim funkcijama, u sklopu paketa podrške naš tim će rešiti svaki problem u najkraćem roku.

Poručite Izradu Web Sajta

Poručite IzraduWeb Sajta

Ako želite kvalitetan, pouzdan, moderan, responzivan sajt za vaš kafić, restoran, piceriju, noćni klub, ili neki drugi ugostiteljski objekat, popunite kontakt formu ispod i zatražite ponudu.


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?