loader image

IZRADA SAJTOVA ZA KLINIKE I ORDINACIJE

Vaš Digitalni Partner

VIERI WEB STUDIO

Sajtovi Za Privatne Klinike

Sajtovi ZaPrivatne Klinike

Vieri Web Studio je agencija za izradu web sajtova i digitalni marketing specijalizovana za izradu sajtova za medicinske ustanove, poliklinike, specijalističke klinike i ordinacije, kao i veterinarske ambulante.

Nudimo kompletnu uslugu za sve vrste klinika kako bi se istakle na internetu i predstavile potencijalnim klijentima u najboljem svetlu – počev od izrade web sajta, preko SEO optimizacije sajtova, održavanja sajtova, do najrazličitijih usluga iz oblasti digitalnog marketinga.

Vieri Web Studio - web sajt Proderma

Sajtovi Za Sve Platforme

Naši sajtovi su responzivni i prilagođavaju se svim tipovima ekrana, tako da izgledaju lepo na svim uređajima – na računaru, laptopu, tabletu, ili bilo kojem telefonu današnjice!

Dizajn i Podrška

KAKO POMAŽEMO KLINIKAMA I ORDINACIJAMA

WordPress CMS

Gradimo sajtove u poslednjoj verziji WordPress-a, sistema koji vam omogućava fleksibilnost i priliku da i sami menjate sadržaj sajta i dodajete nov sadržaj.

Neograničene Revizije

U toku procesa izrade sajta nudimo neograničen broj revizija – konsultacija sa vama u vezi dizajna u etapama, kako sajt napreduje, sve dok niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom.

Društvene Mreže

Znamo koliko su društvene mreže važne za klinike i ordinacije, zato vaš sajt povezujemo sa vašim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

l

Kontakt Forma

Omogućavamo da vas posetioci lakše kontaktiraju putem kontakt forme na sajtu, a poruke dobijate direktno na vašu email adresu.

Slike i Video

Pomažemo u obradi vaših fotografija i video snimaka koje dodajemo na sajt, jer želimo da na posetioce ostavimo što bolji utisak o vašoj klinici.

Hosting

Vaš sajt postavljamo na hosting jednog od najboljih svetskih operatera, kako bi bio uvek dostupan i funkcionisao bez poteškoća.

Održavanje Sajta

Nudimo uslugu održavanja vašeg sajta i brinemo o redovnom softverskom i bezbednosnom ažuriranju.

s

Tehnička Podrška

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom ili bilo kojim funkcijama, u sklopu paketa podrške naš tim će rešiti svaki problem u najkraćem roku.

Poručite Izradu Web Sajta

Poručite IzraduWeb Sajta

Ako želite kvalitetan, pouzdan, moderan, responzivan sajt za vašu privatnu kliniku, polikliniku ili specijalističku ordinaciju, popunite kontakt formu ispod i zatražite ponudu.


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?