loader image

IZRADA SAJTOVA

ZA SPORTSKE KLUBOVE

Vaš Digitalni Saigrač

VIERI WEB STUDIO

Sajtovi Za Sportske Klubove

SajtoviZa Sportske Klubove

Vieri Web Studio je agencija za izradu web sajtova i digitalni marketing specijalizovana za izradu sajtova za sportske klubove.

Mi nudimo kompletnu uslugu za sve sportske klubove kako bi dostigli svoj digitalni potencijal – počev od izrade web sajta za fudbalske, košarkaške, rukometne, odbojkaške i ostale klubove i sportska društva, SEO optimizacije sajtova, održavanja sportskih sajtova, do najrazličitijih usluga iz oblasti digitalnog marketinga za klubove u svim sportovima.

Sajtovi Za Sve Platforme

Naši sajtovi su responzivni i prilagođavaju se svim tipovima ekrana, tako da izgledaju lepo na svim uređajima – na računaru, laptopu, tabletu, ili bilo kojem telefonu današnjice!

Dizajn i Podrška

KAKO POMAŽEMO SPORTSKIM KLUBOVIMA

WordPress CMS

Gradimo sajtove u poslednjoj verziji WordPress-a, sistema koji vam omogućava fleksibilnost i priliku da i sami menjate sadržaj sajta i dodajete nov sadržaj.

Neograničene Revizije

U toku procesa izrade sajta nudimo neograničen broj revizija – konsultacija sa vama u vezi dizajna u etapama, kako sajt napreduje, sve dok niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom.

Integracija sa Društvenim Mrežama

Znamo koliko su društvene mreže važne, zato vaš sajt povezujemo sa vašim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

l

Kontakt Forma

Omogućavamo da vas posetioci lakše kontaktiraju putem kontakt forme na sajtu, a poruke dobijate direktno na vašu email adresu.

Slike i Video

Pomažemo u obradi vaših fotografija i video snimaka koje dodajemo na sajt, jer želimo da na posetioce ostavimo što bolji utisak o vašem klubu.

Hosting

Vaš sajt postavljamo na hosting jednog od najboljih svetskih operatera, kako bi bio uvek dostupan i funkcionisao bez poteškoća.

Održavanje Sajta

Nudimo uslugu održavanja vašeg sajta i brinemo o redovnom softverskom i bezbednosnom ažuriranju.

s

Tehnička Podrška

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom ili bilo kojim funkcijama, u sklopu paketa podrške naš tim će rešiti svaki problem u najkraćem roku.

Poručite Izradu Web Sajta

Poručite IzraduWeb Sajta

Ako želite kvalitetan, pouzdan, moderan, responzivan sajt za vaš fudbalski, košarkaški, rukometni, odbojkaški, ili bilo koji drugi sportski klub, popunite kontakt formu ispod i zatražite ponudu.


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?