loader image

Izrada SajtovaZa Vrtiće i Igraonice

Vaš Digitalni Partner

VIERI WEB STUDIO

Sajtovi Za Vrtiće i Igraonice

Sajtovi ZaVrtiće i Igraonice

Vieri Web Studio je agencija za izradu web sajtova i digitalni marketing specijalizovana za izradu sajtova za predškolske ustanove, vrtiće, igraonice i rođendaonice.

Nudimo kompletnu uslugu za sve privatne vrtiće i igraonice kako bi se istakli na internetu, predstavili u najboljem svetlu i privukli nove roditelje i mališane – počev od izrade web sajta za vaš vrtić ili igraonicu, preko SEO optimizacije sajtova, održavanja sajtova, do najrazličitijih usluga iz oblasti digitalnog marketinga.

mecadobrica.rs

Sajtovi Za Sve Platforme

Naši sajtovi su responzivni i prilagođavaju se svim tipovima ekrana, tako da izgledaju lepo na svim uređajima – na računaru, laptopu, tabletu, ili bilo kojem telefonu današnjice!

Dizajn i Podrška

KAKO POMAŽEMO VRTIĆIMA I IGRAONICAMA

WordPress CMS

Gradimo sajtove u poslednjoj verziji WordPress-a, sistema koji vam omogućava fleksibilnost i priliku da i sami menjate sadržaj sajta i dodajete nov sadržaj.

Neograničene Revizije

U toku procesa izrade sajta nudimo neograničen broj revizija – konsultacija sa vama u vezi dizajna u etapama, kako sajt napreduje, sve dok niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom.

Društvene Mreže

Znamo koliko su društvene mreže važne za vrtiće i igraonice, zato vaš sajt povezujemo sa vašim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

l

Kontakt Forma

Omogućavamo da vas posetioci lakše kontaktiraju putem kontakt forme na sajtu, a poruke dobijate direktno na vašu email adresu.

Slike i Video

Pomažemo u obradi vaših fotografija i video snimaka koje dodajemo na sajt, jer želimo da na posetioce ostavimo što bolji utisak o vašem vrtiću ili igraonici.

Hosting

Vaš sajt postavljamo na hosting jednog od najboljih svetskih operatera, kako bi bio uvek dostupan i funkcionisao bez poteškoća.

Održavanje Sajta

Nudimo uslugu održavanja vašeg sajta i brinemo o redovnom softverskom i bezbednosnom ažuriranju.

s

Tehnička Podrška

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom ili bilo kojim funkcijama, u sklopu paketa podrške naš tim će rešiti svaki problem u najkraćem roku.

Poručite Izradu Web Sajta

Poručite IzraduWeb Sajta

Ako želite kvalitetan, pouzdan, moderan, responzivan sajt za vašu predškolsku ustanovu, privatni vrtić ili igraonicu, popunite kontakt formu ispod i zatražite ponudu.


Šta Kažu Klijenti

„Vieri Web Studio je za nas uradio mnogo više nego što smo uopšte i očekivali. Počeli smo izradom sajta, a zatim i SEO optimizacijom kako bismo se što bolje rangirali na Google-u. Za samo par meseci naš sajt se našao u samom vrhu Google pretrage kada su u pitanju pojmovi karakteristični za našu branšu. Radujemo se dugoročnoj saradnji i najsrdačnije preporučujem Vieri Web Studio za vaše buduće projekte.“

Milena V.

Vrtić Meca Dobrica, Niš

IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?