loader image

Održavanje Sajtova

Hosting

Softverska i bezbednosna ažuriranja

Vaš sajt je naša briga

Održavanje sajta je konstantan posao, kako bi sajt bio dostupan u svakom trenutku i bezbedan od raznih opasnosti na internetu. Održavanje sajta obuhvata rad na dizajnu, na sadržaju sajta, bezbednosna ažuriranja, zatim ažuriranja dodataka za sajt (plugin-ova), i još mnogo toga. Održavanje je značajan deo posla za vlasnike sajtova, može se reći zahtevan, a često zanemaren dok ne dođe do problema.

Paketi

VRHUNSKA PODRŠKA U SVAKOM TRENUTKU

Sa našim paketom podrške, spašavamo vas muka oko ažuriranja sajta, a backup podataka na dnevnom nivou doneće vam potpunu sigurnost od svih opasnosti na internetu i gubitka podataka. 

Ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom, možete nas kontaktirati putem mejla, i naš tim za podršku će sve rešiti u najkraćem roku.

Uz to, možemo obavljati sve promene ili dodavanje novog sadržaja na sajt, zavisno od vaših potreba, i u tu svrhu smo za vas pripremili više različitih paketa podrške.

* cene održavanja e-commerce sajtova se mogu razlikovati od slučaja do slučaja, kao i cene sajtova sa specifičnim funkcionalnostima

Kontaktirajte Nas

Ako želite profesionalnu, kvalitetnu i brzu podršku, vrhunski hosting za vaš sajt, i tim koji će se pobrinuti da je vaš sajt uvek dostupan i koji će vam biti na usluzi u slučaju bilo kakvog problema, javite nam se.


Korisni Tekstovi

Vieri Web Studio - Da li mi je potreban web sajt

DA LI MI JE POTREBAN WEB SAJT?

Ako imate privatni biznis koji je relativno uspešan, možete pronaći „mali milion“ razloga zašto vam web sajt trenutno nije potreban. Možda ne verujete da će web sajt doneti osetnu razliku kada je vaš biznis u pitanju, naročito ako ste sasvim zadovoljni poslovanjem do sada.
U ovom tekstu ćemo objasniti razloge zašto je izrada web sajta pametna investicija za sve velike ili male firme i preduzetnike.

Vieri Web Studio Niš Održavanje Web Sajtova

ODRŽAVANJE WEB SAJTOVA: ŠTA PREDSTAVLJA I ZAŠTO JE VAŽNO ZA POSAO

Web sajt je potreban svakom privatnom biznisu, ne samo za oglašavanje proizvoda i usluga koje nudite, već i da biste izgradili imidž brenda i dobili recenzije ili povratne informacije kupaca. Mnogi vlasnici privatnih firmi često misle da je izrada i pokretanje sajta jednokratni projekat, ali tu dolazi do greške – održavanje web sajta je konstantan posao koji se ne sme zanemariti.
U ovom tekstu ćemo objasniti koliko je važno redovno održavanje sajta, posebno za sajtove izrađene u WordPress-u, i dati savete za nesmetano funkcionisanje.

IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?