loader image

Održavanje Sajtova

Hosting

Softverska i bezbednosna ažuriranja

Vaš sajt je naša briga

Održavanje sajta je konstantan posao, kako bi sajt bio dostupan u svakom trenutku i bezbedan od raznih opasnosti na internetu. Održavanje sajta obuhvata rad na dizajnu, na sadržaju sajta, bezbednosna ažuriranja, zatim ažuriranja dodataka za sajt (plugin-ova), i još mnogo toga. Održavanje je značajan deo posla za vlasnike sajtova, može se reći zahtevan, a često zanemaren dok ne dođe do problema.

Paketi

VRHUNSKA PODRŠKA U SVAKOM TRENUTKU

Sa našim paketom podrške, spašavamo vas muka oko ažuriranja sajta, a backup podataka na dnevnom nivou doneće vam potpunu sigurnost od gubitka podataka.

Takođe, ukoliko primetite bilo kakav problem sa sajtom, možete nas kontaktirati putem mejla, i naš tim za podršku će sve rešiti u najkraćem roku.

Uz to, možemo obavljati sve promene ili dodavanje novog sadržaja na sajt, zavisno od vaših potreba, i u tu svrhu smo za vas pripremili više različitih paketa podrške.

Kontaktirajte Nas

Ako želite profesionalnu, kvalitetnu i brzu podršku, vrhunski hosting za vaš sajt, i tim koji će se pobrinuti da je vaš sajt uvek dostupan i koji će vam biti na usluzi u slučaju bilo kakvog problema, javite nam se.


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?