loader image

SEO Optimizacija

Kako biti prvi na Google pretrazi?

Usluge SEO Optimizacije

Analitika, Praćenje i Transparentnost u Radu

On-Page SEO Optimizacija

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je proces optimizovanja web stranica i sadržaja na njima kako bi bili što lakše otkriveni od strane krajnjih korisnika koji pretražuju pojmove vezane za vaš biznis.

Svi najvažniji pretraživači, kao što su Google, Bing i Yahoo, prikazuju web stranice i sadržaje redosledom kojim nalaze da je najrelevantniji za korisnika, te je prvi korak kod SEO optimizacije odrediti za šta se ustvari optimizuje. Ovo znači identifikovati pojmove koje ljudi pretražuju, poznate kao “ključne reči” (keywords), a po kojima želimo da se sajt rangira što bolje. Kada imamo ove pojmove i moguće ključne reči, optimizujemo sajt tako što implementiramo ove reči u sadržaj sajta, na pažljivo odabranim mestima – uz ostale delove procesa optimizacije, primenjujući isključivo organske tehnike i u skladu sa Google preporukama.

Off-Page SEO Optimizacija

Nakon on-page SEO optimizacije, fokusiramo se na off-page optimizaciju, odnosno optimizaciju koja se odvija van okvira sajta, a koja značajno utiče na SEO rezultate (do čak 75%). Ovaj korak uključuje poboljšanje vidljivosti vašeg biznisa na internetu preko Google My Business i drugih poslovnih listinga, povećanje broja linkova ka vašem sajtu, zatim pomoću profila i stranica na društvenim mrežama, itd.

Ovo jeste dug proces, ne može se obaviti preko noći – tačnije, može potrajati više meseci pre nego što rezultati postanu vidljivi, ali opet, koja je poenta imati sjajan sajt ukoliko niko ne može da ga pronađe?

Naš tim će vas izveštavati o rezultatima tokom kompletnog procesa, te ćete i sami uvek imati uvid u to kako vaš sajt napreduje kada je u pitanju Google pretraga za određene pojmove.

Kontaktirajte nas

 

Ako želite bolju poziciju vašeg sajta u Google pretrazi, povećanje poseta sajtu organskim putem, povećanje upita i prodaja, i na kraju, rast i razvoj vašeg biznisa u pravom smeru, sa strategijom na duže staze, popunite formu ispod!


IZDVOJITE SE NA INTERNET NEBU

Spremni za promene?